Our Phone Number: + 32 53 730 821 Our Email Address: snelenwel@welzijn.net

Diensten

EXIT uit de LOCKDOWN

Volgens de exitstrategie van Nationale Veiligheidsraad zal ons land vanaf 4 mei beginnen met de afbouw van de maatregelen. Op 11 mei  zullen de winkels allemaal tegelijk weer open kunnen gaan als de omstandigheden het toelaten.

Ongeacht de afbouwfase waarin we ons bevinden, blijven bepaalde regels van kracht. Om die redenen breiden meer en meer bedrijven en handelaars, ook in Aalst, hun onlineverkoop uit om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast willen ze hun (gewijzigde) service extra bekend maken. 

Snel &Wel biedt bedrijven en handelaars in Aalst unieke diensten aan

Onze fietskoerierdienst Snel&Wel biedt u daarbij graag haar diensten aan. Met ruim 20 jaar ervaring in Aalst en brede regio tot in de Vlaamse Ardennen zijn wij gespecialiseerd in diverse zaken aangaande transport en P.R. 

  • P.R.: gegarandeerd resultaat krijgt u via onze huis-aan-huis leveringen (dit zowel van flyers, magazines, brieven etc.) 
  • Qua transport zijn we expert in het leveren en/of ophalen van pakketten en goederen van allerhande aard. 

Om dergelijk kwalitatief transport te garanderen, beschikken we over een vloot van vrachtfietsen alsook over onze ‘Armadillo’ waarmee we sneller onze weg banen door de binnenstad dan met een klassieke bestelwagen. 

Laadvermogen van maar liefst 150 kg 

Met een laadvermogen van maar liefst 150 kg stellen wij u een milieuvriendelijke oplossing ter beschikking voor uw lokale leveringen en ophalingen. 

Naargelang uw wensen kan het leveren van uw goederen gebeuren vanuit ons depot of rechtstreeks vanuit uw magazijn. Daarnaast is het mogelijk om elders goederen op te halen en opslag te voorzien in ons depot. Vaste rondes, leveringen op maat en dergelijke zijn steeds bespreekbaar! 

Snel&Wel staat borg voor een dienstverlening op maat. De mogelijkheden zijn oneindig! 

Geïnteresseerd in onze fietskoeriers? Bel of mail ons voor een afspraak!

Steunpunt Welzijn, Wellekenstraat 45, 9300 Aalst / 053 730 893 / snelenwel@welzijn.net / steunpunt@welzijn.net / www.snelenwel.be 

SnelenWel_Facebook_01.jpg

Huis-aan-huis

Huis-aan-huisbedeling van flyers, folders, nieuwsbrieven …  is onze specialiteit. Met huis-aan-huis bedeling kan u aan een lage kostprijs snel al uw (potentiële) klanten bereiken. Onze ervaring leert dat deze flyercampagnes een groot succes zijn! Wij bedelen zowel per straat, wijk, deelgemeente of stad. Ook bij andere voorkeuren zoals een bedeling van bepaalde types huizen of straten, stellen wij graag onze uitgebreide kennis ter beschikking. Onze jarenlange ervaring met promotiecampagnes en opgebouwde terreinkennis zorgen ervoor dat wij elke klant een bedeling op maat kunnen bieden. Wij zoeken samen met de klant naar de promo-actie met het grootste effect.

Pakketten op adres

Met onze speciale koerierfietsen zorgen wij voor een efficiënte bedeling van pakketten, wij komen met onze fietsen overal, ook op plaatsen waar de auto of bestelwagen niet meer mag komen. Niet alleen zeer handig, maar ook nog eens milieuvriendelijk!

Geen zin of tijd om de files in de binnenstad te trotseren? Met deze gloednieuwe ‘Armadillo’ banen we ons vlotter een weg door de binnenstad dan de klassieke bestelwagen. Hierdoor raken we onder meer in autovrije zones sneller ter plaatse!

VzwWelzijn2019(C)STUDIONUNU-75.jpg

Onze cargofiets heeft een laadvermogen van maar liefst 150 kilogram. Een milieuvriendelijke oplossing met verhoogde capaciteit. Door onze fietskoeriers in te zetten worden bestelwagens en ander gemotoriseerd verkeer zoveel mogelijk uit de binnenstad geweerd. Zo zetten we mee in op een leefbaarder stadscentrum.

Levering in de binnenstad van uw goederen vanuit onze depot? Of ophalen van je goederen in de stad en opslag in ons depot? Beide zijn mogelijk!

Ondernemers en particulieren kunnen rekenen op een dienstverlening op maat. Neem vandaag nog contact op met ons, de mogelijkheden zijn oneindig!

Documenten op adres

In Groot-Aalst bedelen wij ook documenten en brieven op adres. Onze koeriers kennen de streek op hun duimpje! Hierdoor kunnen ze aan nog ongeziene snelheid uw post bezorgen!

Indien u nog andere ideeën of verzoeken heeft, aarzel niet om ons te contacteren! Onze koeriers vinden een oplossing voor elke wens!

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN

SNEL&WEL - OOK IN UW BUURT!

Close