Our Phone Number: + 32 53 730 821 Our Email Address: snelenwel@welzijn.net

Diensten

WELKE DIENSTEN BIEDEN WIJ AAN?

Huis-aan-huis

Huis-aan-huisbedeling van flyers, folders, nieuwsbrieven …  is onze specialiteit. Met huis-aan-huis bedeling kan u aan een lage kostprijs snel al uw (potentiële) klanten bereiken. Onze ervaring leert dat deze flyercampagnes een groot succes zijn! Wij bedelen zowel per straat, wijk, deelgemeente of stad. Ook bij andere voorkeuren zoals een bedeling van bepaalde types huizen of straten, stellen wij graag onze uitgebreide kennis ter beschikking. Onze jarenlange ervaring met promotiecampagnes en opgebouwde terreinkennis zorgen ervoor dat wij elke klant een bedeling op maat kunnen bieden. Wij zoeken samen met de klant naar de promo-actie met het grootste effect.

Pakketten op adres

Met onze speciale koerierfietsen zorgen wij voor een efficiënte bedeling van pakketten, wij komen met onze fietsen overal, ook op plaatsen waar de auto of bestelwagen niet meer mag komen. Niet alleen zeer handig, maar ook nog eens milieuvriendelijk!

Geen zin of tijd om de files in de binnenstad te trotseren? Met deze gloednieuwe ‘Armadillo’ banen we ons vlotter een weg door de binnenstad dan de klassieke bestelwagen. Hierdoor raken we onder meer in autovrije zones sneller ter plaatse!

Onze cargofiets heeft een laadvermogen van maar liefst 150 kilogram. Een milieuvriendelijke oplossing met verhoogde capaciteit. Door onze fietskoeriers in te zetten worden bestelwagens en ander gemotoriseerd verkeer zoveel mogelijk uit de binnenstad geweerd. Zo zetten we mee in op een leefbaarder stadscentrum.

Levering in de binnenstad van uw goederen vanuit onze depot? Of ophalen van je goederen in de stad en opslag in ons depot? Beide zijn mogelijk!

Ondernemers en particulieren kunnen rekenen op een dienstverlening op maat. Neem vandaag nog contact op met ons, de mogelijkheden zijn oneindig!

Documenten op adres

In Groot-Aalst bedelen wij ook documenten en brieven op adres. Onze koeriers kennen de streek op hun duimpje! Hierdoor kunnen ze aan nog ongeziene snelheid uw post bezorgen!

Indien u nog andere ideeën of verzoeken heeft, aarzel niet om ons te contacteren! Onze koeriers vinden een oplossing voor elke wens!

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN

SNEL&WEL - OOK IN UW BUURT!

Close